Skip to main content

O echipă de ingineri, arhitecți, proiectanți și profesioniști în materie de tehnologii, management și cost al proiectelor va asigura derularea și implementarea proiectelor pe care ți le propui în procesul de evoluție al afacerii tale.

Având în vedere complexitatea crescândă a proiectelor de construcție și reglementările în vigoare apare necesitatea serviciilor de consultanță cu privire la eficientizarea întregului ansamblu, în așa fel încât costurile suplimentare să fie eliminate. Reușim să fim flexibili în gândire și să venim cu soluții în beneficiul clienților noștri.

Alături de echipa Hetma vei avea o imagine clară asupra costurilor, riscurilor și a timpului de execuție.

Asigurăm consultanță privind îmbunătățirea proiectelor deja existente, cât și consultanță cu privire la proiecte de inginerie mecanică de care afacerea ta are nevoie.

Consultanță de specialitate în domenii actuale

Soluții tehnologice.

Evoluția tehnologică are de multe ori nevoie de înțelegere temeinică de utilizare cât și de implementare adecvată. Utilizarea soluțiilor tehnologice se raportează de cele mai multe ori la câștigurile afacerii tale.

Soluții energii alternative.

Ținem pasul cu tendințele pieței și optimizăm constant soluțiile tehnice oferite în aria energiei solare, cogenerarea și trigenerarea, producția și utilizarea de hidrogen și pompe de căldură.

Integrare soluții nZEB

Clădirile cu consum de energie aproape zero (nearly Zero-Energy Building) reprezintă soluții de viitor care să asigure un parteneriat de tipul win-win între mediul de afaceri și… mediul înconjurător.

Studii de fezabilitate.

Ne asigurăm că proiectul tău nu numai că îndeplinește toate cerințele tehnico-economice dar și că asigură o rentabilitate a investiției. Astfel, prin realizarea unui studiu de fezabilitate ai o viziune clară asupra impactului proiectului de investiții.

Cui ne adresam

Domenii de activitate

Ne adresăm acelora care își doresc să facă un pas înainte alături de afacerea lor prin crearea unui echilibru între nevoi și costuri, oferind servicii de consultanță și proiectare în domeniul industrial. Experiența noastră se răsfrânge în sectoare precum:

Industrial

Energetic

Logistic

Sănătate

Hospitality

Guvernamental

Proiectele pentru instalții pentru construcții implică timp și capital, astfel încât sunt necesare abilități eficiente de gestionare a proiectelor pentru ca acestea să fie finalizate în termenul stabilit si pentru a întruni toate standardele de calitate. În industria instalților pentru construcții, rămân rentabile și competitive acele companii ce dețin competențe de bază în coordonarea șantierelor, controlul costurilor și gestionarea riscurilor pe șantierele de construcții.

De ce să alegi HETMA pentru proiectul tău

Eficientizarea costurilor.

Adaptăm costurile la nevoile și bugetul companiei. Este importantă gestionarea eficientă a nevoilor ce nu mai necesită amânare.

Soluții complete.

Analizăm în ansamblu afacerea și așteptările tale cu privire la aceasta și, în funcție de buget și perioada de timp pe care dorești să le aloci, oferim un plan complet de gestiune.

Oportunități de dezvoltare.

Contribuim la creșterea afacerilor care să reziste în timp. Ținem pasul cu inovațiile tehnologice și credem în soluții sustenabile și de viitor.

Ești în căutarea unui partener? Ia legătura cu noi!

Echipa de manageri de proiect de la Hetma este calificată în oferirea suportului și a supervizării necesare pentru a livra proiectele la timp și la standardul preconizat de calitate.

Portofoliu