Skip to main content

De ce să ne alegi

Ne concentrăm permanent pe găsirea soluțiilor optime în vederea atingerii performanței.

Consultanță.

Suntem o echipă ambițioasă ce a luat naștere din dorința de a livra pe piața de consultanță și proiectare soluțiile de care clienții noștri au nevoie.

Proiectare.

Experții Hetma răspund de fiecare dată cu entuziasm noilor provocări în sectoare precum cel industrial, energetic, logistic, medical, hospitality, educațional sau guvernamental.

Orientați spre soluții.

Suntem orientați către soluții inovatoare, de viitor, care fac din recomandările și implementările noastre elemente cheie în dezvoltarea de proiecte eficiente și sustenabile.

Istoric

Compania Hetma a luat naștere acum mai bine de 10 ani și de atunci este un actor important care poate aduce soluția adecvată temelor de proiectare și investiții.

Ne-am dorit să oferim servicii complete și complexe clienților noștri și, încă de la început, am fost orientați către componente legate de sustenabilitate și inovație.

Pentru a duce o idee la stadiul de proiect, este nevoie de consultanță; pentru a o putea transforma într-o afacere profitabilă, este nevoie de o execuție prin utilizarea de soluții tehnice potrivite, iar în final, pentru a deține un business de succes ai nevoie de oameni, inovație și viziune!

Noi suntem Hetma și îți rămânem aproape în fiecare etapă a proiectului tău!

Certificari

ISO 9001:2015

Sistem de management al calității

ISO 14001:2015

Sistem de management de mediu

ISO 45001:2018

Sistem de management al sănătății și securității ocupaționale

Misiune

Oferim consultanță și proiectare prin soluții complete. Fiecare business poate fi de succes dacă are la dispoziție resursele necesare: o perioadă de timp, direcții relevante de evoluție și consultanți dedicați.

Viziune

Hetma este un partener dedicat fiecărui client atât de pe piața din România cât și din afara granițelor și își propune să ridice standardele de execuție a serviciilor oferite în domeniul în care activează. Prin soluțiile oferite închegăm afaceri de succes și oferim elemente cheie: inovație și servicii tehnice de viitor.

Valori

Orientată către sustenabilitate și soluții de viitor, compania Hetma este formată dintr-o echipă de ingineri, arhitecți și profesioniști în materie de management și cost al proiectelor care asigură derularea și implementarea proiectelor cu seriozitate și profesionalism.

Cariere

Căutăm în permanență oameni implicați alături de care să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus, să fim un partener indispensabil pentru fiecare etapă a proiectelor clienților noștri!

Dacă ești un expert în domeniul industrial, energetic, logistic, de sănătate, hotelier, educațional sau guvernamental și ții pasul cu schimbările și cerințele pieței actuale, alătură-te echipei Hetma în calitate de colaborator în proiectele noastre.

Hai în echipa noastră!

Scrie-ne câte ceva despre tine la office@hetma.ro, lasă-ne CV-ul și povestește-ne despre experiența profesională și aspirațiile tale de viitor!

Împreună punem umărul la realizarea proiectelor de succes