Skip to main content

Putem activa în aproximativ toate ramurile industriale, aducând astfel o contribuție semnificativă afacerii tale. Echipa de experți din arii diverse, modul de lucru bazat pe ajutor reciproc și un proces continuu de învățare fac din serviciul nostru de management de proiect unul complet pentru fiecare client.

Experiența inginerilor și a echipei de consultanță ajută la găsirea unor soluții optime în elaborarea proiectelor de inginerie mecanică, dar și în eficientizarea costurilor întregului proiect.

Scopul managementului de proiect este coordonare a tuturor proiectelor de inginerie mecanică și gestionarea tuturor etapelor de la planificare pana la livrare în diferite zone precum:

 • Siguranță
 • Inginerie
 • Control
 • Achiziții
 • Managentul instalților pentru construcții
 • Punere în funcțiune
 • Documentație

Hetma îți propune echipe multidiciplinare cu experiență conduse de manageri de proiect de succes. Avantajul echipelor noastre de proiect constă în capacitatea de a fi implicate activ și de a combina cunoștințele dobândite în proiecte variate cu noile reglementări.

Suntem orientați către satisfacerea finală a clientului și atingerea obiectivelor propuse.

Pe parcursul unui proiect tehnic, punerea în funcțiune sau optimizarea procesului, există o gamă întreagă de probleme legate de funcționarea unei instalații, pe lângă sarcinile de inginerie și calificare propriu-zise.

Experții noștri își aduc cunoștințele dintr-o mare varietate de domenii din industria chimică și farmaceutică, de la asistența la producție și până la management. De aceea, pe lângă dezvoltarea strategiei, expertiza consultanților noștri include dezvoltarea conceptelor legate de producție și implementarea lor cu succes.

Acest lucru face posibilă discutarea și evaluarea opțiunilor și variantelor în ceea ce privește fezabilitatea lor în primele faze și permite măsuri însoțitoare în termeni organizatorici și structurali în timpul proiectului tehnic, precum și punerea în funcțiune rapidă și creșterea producției industriale, precum și optimizarea proceselor ulterioare.

Datorită integrării cunoștințelor noastre interdisciplinare, dezvoltăm și planificăm soluții inovatoare cu privire la eficiența energetică, purificarea apelor uzate, purificarea aerului evacuat, tehnologie de siguranță la incendiu, etc.

În afară de capacitatea de planificare și gestionarea proiectelor, supravegherea șantierului este indispensabilă atunci când vorbim despre gestionarea proiectelor de investiții. În calitate de planificator general, suntem prezenți în toate fazele lucrărilor.

De ce suntem partenerul ideal

Hetma are capacitatea de a oferi consultanță pe partea de inginerie mecanică de cea mai înaltă calitate. Suntem un partener ideal pentru activități de optimizare a proceselor și planificare, management de proiect și activități de planificare generală.

Putem interveni în optimizarea instalațiilor existente, în ceea ce privește debitul, calitatea produsului și / sau economisirea de energiei.

Hetma întrunește toate cerințele pentru managementul proiectelor, având certificările ISO necesare asigurării managementului calității dorite de clienți.

Managerul de proiect pentru instalții pentru construcții

Managementul proiectelor pentru instalții pentru construcții este condus de un manager de proiect. Această persoană este însărcinată cu planificarea, coordonarea, bugetarea și supravegherea proiectului.

Managerul de proiect este responsabil cu următoarele sarcini:

 • Estimarea și negocierea costurilor proiectului
 • Formularea bugetului
 • Editarea de orare de lucru
 • Gestionarea comenzilor de lucru
 • Definirea metodelor și strategiilor adecvate proiectului
 • Comunicarea cu clienții și părțile interesate
 • Interacțiunea cu muncitorii, echipele și alte profesii din construcții cu privire la detalii tehnice și contractuale
 • Lucrul cu specialiști în construcții și experți în reglementări

Project managerul are un rol esențial în gestionarea eficientă a unei afaceri. Soluțiile pe piață sunt diverse, iar tehnologia este un aliat al afacerii tale atâta timp cât este folosită eficient în favoarea ta. Responsabilitățile unui project manager privesc:

 • O perspectivă de ansamblu asupra nevoilor companiei. Identificăm problemele reale pentru a putea aplica soluții cu adevărat necesare.
 • Timpul, bugetul și angajații sunt cele mai importante resurse ale companiei tale. Project managerul Hetma le va face să lucreze în favoarea ta.
 • Rapoartele și documentația sunt importante pentru evaluarea unui business, însă nu trebuie să te ocupi personal de ele. Astfel că devine responsabilitatea noastră să ne ocupăm de toate aspectele administrative ale proiectului desfășurat.

De ce să alegi HETMA pentru proiectul tău

Beneficiezi de asistența experților Hetma pe toată perioada de implementare a proiectului.

Asigurăm asistența necesară în fiecare etapă a implementării.

Suntem la curent cu noutățile tehnologice și conturăm cele mai bune strategii pentru business-ul tău.

Ești în căutarea unor servicii de management de proiect?

Cui ne adresam

Domenii de activitate

Fiecare companie are nevoie de o organizare temeinică a activității interne și de gestiune eficientă a acesteia pentru atingerea obiectivelor la un moment dat, în parametri de timp, spațiu și buget. Printre sectoarele de pe piață cărora ne adresăm și care au nevoie cel mai mult de un project manager se numără:

Proiecte industriale

Sănătate și industria farmaceutică

Industria alimentară

Petrol și gaze

Cum lucrăm

Ne plac proiectele complexe. În mai bine de 10 ani de experiență, am încercat constant să identificăm adevăratele nevoi ale companiilor clienților noștri astfel încât să găsim cele mai bune soluții pentru fiecare detaliu de care este nevoie.

În experiența noastră, nu am refuzat provocările și am dus la final fiecare obiectiv pe care ni l-am propus. Cu experiență în arii diverse ale industriei, nu ne dăm înapoi de la proiecte total noi pentru echipa Hetma!

Pentru a intra în contact cu membrii echipei Hetma și a pune bazele unei colaborări fructuoase, sunt câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi:

01

Completează formularul de contact, spunându-ne câte ceva despre afacerea ta și direcția în care îți dorești să se îndrepte.

02

În cel mai scurt timp, unul dintre specialiști te va contacta și va programa o întâlnire pentru a dezbate pe larg punctele de interes ale business-ului tău.

03

Stabilim în cele mai mici detalii cum putem aduce plus valoare prin serviciile oferite de noi.

04

Asigurăm execuția și finalizarea proiectului/ serviciului contractat.

05

Încheiem un parteneriat valoros, de durată.

Ai nevoie de noi?

Completează formularul de contact sau ia legătura prin telefon cu un membru dedicat al echipei Hetma.

 

Contact Form Demo