Skip to main content

Pentru realizarea proiectelor de instalații pentru construcții sunt necesare trei etape importante în derularea acestora: studiul de prefezabilitate, studiul de fezabilitate și proiectul tehnic.

Implementăm proiectele cu dedicare și profesionalism. Integrăm componentele de inginerie mecanică, electrică și automatizări în așa manieră încât să obținem eficiență energetică și ca întregul ansamblu să se înglobeze adecvat în întreaga structură a lucrării.

De asemenea, proiectăm și oferim concepte de construcții modulare cu destinație în domenii variate – de la spitale modulare complet echipate și funcționale, la școli și grădinițe în zonele în care acestea sunt necesare.

Soluții de proiectare SMART pentru construcții de viitor

Inginerie mecanică și electrică.

Serviicile MEP ce înglobează atât sistemele și instalațiile electrice și mecanice reprezintă “sistemul nervos” al fiecărei clădiri. Implementate corect, construcțiile vor funcționa perfect, având un randament maxim.

Proiectare construcții modulare.

Din economie de timp și materiale, structurile prefabricate și structurile de containere sunt gata prin combinarea părților ce le compun, putând fi modelate în funcție de cererile utilizatorului datorită pieselor lor demontabile.

Cui ne adresam

Domenii de activitate

Suntem cu un pas mai aproape de cei care își doresc flexibilitate și tehnologie pentru afacerile lor. Anumite sectoare din industrie dezvoltă o nevoie ridicată de adaptabilitate a spațiului pentru dinamica activității desfășurate, în special:

Sectorul de depozitare și logistică

Sectorul comercial

Industria petrochimică

De ce să alegi HETMA pentru proiectul tău

Obții o viziune clară asupra nevoilor companiei tale în urma studiilor de fezabilitate amănunțite.

Știi cum să îți gestionezi bugetul datorită planului de eficiență energetică.

Te bucuri de realizarea și implementarea conceptelor de construcții modulare de către o echipă de profesioniști.

Ești în căutarea unui partener? Apelează la specialiștii Hetma!

Portofoliu